088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Ons aanbod

TOPs! groeit mee met uw behoeften

Rustig van start

Het TOPs!-programma is wat inzet en tempo betreft uitstekend aan te passen aan de wensen van uw school. Van rustig van start tot excellent. Omdat voor veel scholen TOPs! een nieuwe methode is, laten we uw school graag rustig kennismaken.

Zo kunnen we bijvoorbeeld enkele docenten opleiden tot TOPs!-trainer via onze open inschrijving, of in-company bij u op locatie. Met deze trainers gaat u dan in een aantal groepen of klassen van start met een lesfrequentie die we samen vooraf hebben bepaald. Zo kunnen de lessen worden verdeeld over één schooljaar, maar ook worden verspreid over meerdere leerjaren. Wij begeleiden uw trainers en zorgen voor coaching en intervisie. Samen leggen we een goede basis om de lessen en methodiek van TOPs! verder binnen de school uit te breiden.

Opleiding tot TOPs!-trainer

Tijdens de vierdaagse opleiding tot TOPs!-trainer oefenen deelnemers met alle typen TOPs!-bijeenkomsten. Ze krijgen feedback op hun trainersvaardigheden en het programma-integer uitvoeren. Daarnaast verdiepen deelnemers zich in de theoretische achtergrond van TOPs! en leren hoe ze de ontwikkeling van een positieve groepscultuur kunnen stimuleren. Na deze opleiding zijn TOPs!-trainers gecertificeerd om binnen hun eigen school het TOPs!-programma uit te voeren. Deze licentie is geldig voor twee jaar. Iedere twee jaar volgen de trainers een herhalingstraining van een dag, waarna hun licentie met twee jaar wordt verlengd.

Gebruikersovereenkomst

Om TOPs! binnen uw school uit te kunnen voeren, stellen we een gebruikersovereenkomst met u op. In die overeenkomst leggen we – telkens voor de periode van één jaar – afspraken vast over onder andere kwaliteitsborging, materiaalgebruik en onderzoek door derden.

Kosten

U gaat al rustig van start vanaf ca. € 4.798 voor de eerste twee jaar.*
Deze investering is gebaseerd op onderstaand rekenvoorbeeld.

1e jaar

 • Opleiden 2 docenten tot TOPs!-trainer = € 2.198,-
 • Coaching t.b.v. opgeleide TOPs!-trainers, 2 dagdelen per trainer = € 1.200,-
 • Lesmateriaal o.b.v. 2 klassen van 20 leerlingen = € 400,-

2e jaar

 • Coaching t.b.v. opgeleide TOPs!-trainers, 1 dagdeel per trainer = € 600,-
 • Lesmateriaal o.b.v. 2 klassen van 20 leerlingen = € 400,-

  *Alle bedragen zijn incl. BTW m.u.v. het lesmateriaal (excl. 6% BTW).

  Meer info?
  Offerte op maat?

  Of bel
  088 – 8800 300

  We adviseren u graag

  Graag vertellen we u meer over de kracht van TOPs! en adviseren we u over de mogelijkheden van TOPs! binnen uw school.

  Arjo Haasnoot,
  TOPs!-coach,-opleider en coördinator

  E: arjohaasnoot@180.nl
  T: 06 23 62 38 71

  © Stichting 180