088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Ons aanbod

TOPs! groeit mee met uw behoeften

Excellent, bij schoolbrede invoering

Voor maximaal positieve effecten van TOPs! kunt u TOPs! schoolbreed in zetten. Als manier van denken, werken en handelen voor al het personeel binnen de school. Niet alleen voor de docenten, maar ook voor management en ondersteunend personeel. Iedereen op school leert dan de gemeenschappelijke taal van TOPs! en de positieve houding die het TOPs!-programma zo succesvol maken.

Door TOPs! schoolbreed in te zetten versterkt u het effect op het positieve en veilige leer- en leefklimaat. De lessen maken uw leerlingen sociaal vaardiger en al uw medewerkers focussen op het belonen van positief gedrag. Ook niet TOPs!-trainers kunnen zo het groepsklimaat positief beïnvloeden. Al uw medewerkers, van docenten tot conciërge, zijn in staat om leerlingen te laten reflecteren op hun gedrag. Niet incidenteel, maar structureel.

Jaarlijkse investering

De jaarlijkse investering van TOPs! voor een schoolbrede invoering hangt af van de omvang van uw school. Het is dan ook niet mogelijk om hier een reëel rekenvoorbeeld te geven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info?
Offerte op maat?

Of bel
088 – 8800 300

We adviseren u graag

Wilt u meer weten over schoolbrede invoering van TOPs!, neem dan contact op met Arjo Haasnoot of Monique Beute. De workshop voor medewerkers die hiervoor speciaal is ontwikkeld verzorgen we graag voor u, of kan worden gegeven door eigen TOPs!-coaches.

Arjo Haasnoot,
TOPs!-coach, -opleider en coördinator

E: arjohaasnoot@180.nl
T: 06 23 62 38 71

Monique Beute
TOPs!-coördinator

E: moniquebeute@180.nl
T: 06 82542880

© Stichting 180