088-8800300 info@180.nl
Selecteer een pagina

Ons aanbod

TOPs! groeit mee met uw behoeften

Doorgroeien

TOPs! is bij uitstek een programma dat met uw behoeften meegroeit. Na een rustige start met twee TOPs!-trainers en lessen in een of twee klassen, rolt u het programma breder uit in meerdere klassen of misschien wel een compleet leerjaar.

In deze fase worden steeds meer docenten opgeleid tot TOPs!-trainer. Waar in het begin de rol van TOPs!-coach door onze professionals werd ingevuld, kunt u (een) ervaren TOPs!-trainer(s) laten opleiden tot TOPs!-coach. De TOPs!-coach stimuleert alle TOPs!-trainers binnen de school het programma uit te voeren zoals beschreven in de trainershandleiding. Ook heeft de coach een rol bij het vergroten en verbeteren van de kennis, houding en vaardigheden van de TOPs!-trainers.

Opleiding tot TOPs!-coach

De opleiding tot TOPs!-coach is bedoeld voor ervaren TOPs!-trainers. De opleiding is een opleidingstraject op maat dat ongeveer een half jaar in beslag neemt. Onder andere de volgende thema’s komen aan bod: modellen en theorieën die ten grondslag liggen aan coaching, diverse vormen van coaching, coachingstechnieken, situationeel coachen, en het beoordelen van TOPs!-trainers. Na deze opleiding zijn TOPs!-coaches gecertificeerd om binnen hun eigen school zelfstandig TOPs!-trainers te coachen. Denk daarbij aan ‘coaching on the job’ (observeren en nabespreken van TOPs!-lessen), intervisie met andere TOPs!-trainers en individuele supervisiegesprekken. Na het doorlopen van dit traject krijgt de TOPs!-coach een licentie. Nu kan de coach de trainers op school coachen. De licentie wordt steeds voor een jaar verstrekt. Voor verlenging van de licentie dient de coach te voldoen aan de licentievoorwaarden.

Jaarlijkse investering

Uw school kan al doorgroeien vanaf ca. €13.397,-* Deze investering is gebaseerd op onderstaand rekenvoorbeeld. Hierin sluiten we aan op een school die al ‘rustig van start’ is gegaan.

 

3e jaar

 

 • Opleiding tot TOPs!-coach (voor ervaren TOPs!-trainer): prijs op aanvraag
 • In-company opleiding tot TOPs!-trainer (o.b.v. 8 deelnemers) = € 7.920,-
 • Herhalingstraining eerste twee TOPs!-trainers = € 938,-
 • Lesmateriaal o.b.v. 10 klassen van 20 leerlingen = € 1.600,-

4e jaar

 

 • Herhalingstraining voor TOPs!-coach = € 349,-
 • Lesmateriaal o.b.v. 10 klassen van 20 leerlingen = € 1.600,-

  *Alle bedragen zijn incl. BTW m.u.v. het lesmateriaal (excl. 6% BTW).

  Meer info?
  Offerte op maat?

  Of bel
  088 – 8800 300

  We adviseren u graag

  Graag vertellen we u meer over de kracht van TOPs! en adviseren we u over de mogelijkheden van TOPs! binnen uw school.

  Arjo Haasnoot,
  TOPs!-coach,-opleider en coördinator

  E: arjohaasnoot@180.nl
  T: 06 23 62 38 71

  © Stichting 180